Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Υδροχόος: ο Επαναστάτης χωρίς αιτία gadgetάκιας!!!

Επειδή κόντεψα να πάθω κατάθλιψη μόνο και μόνο σκεπτόμενη την ατελείωτη κλάψα του Καρκίνου πρέπει να ασχοληθώ και με ένα άλλο πιο ζώδιο με χαρακτηριστικά λίγο πιο ανεβαστικά.
Υδροχόος… τι να πρωτοπεί κανείς; Αν ζεις με έναν ή και περισσότερους μαζί όσο τους λατρεύεις τόσο θα σε εκνευρίζουν, αν όμως είναι φίλος ή φίλη σου, τότε έχω να σου πω ότι ντιν ντον!!! Χτύπησες τζόγκερ!!!!
Αρχίζω λοιπόν…τι να πρωτοπώ για αυτούς;
1.       Το αντιπροσωπευτικό ζώδιο της φιλίας. Με σιγουριά μπορείς να βασιστείς επάνω τους, θα είναι εκεί να συζητήσουν, να σε ακούσουν και να σε στηρίξουν.
2.       Ελεύθεροι..δεν αντέχουν καθόλου την καταπίεση!!! Αν τους καταπιέσεις να κάνουν κάτι, το πιθανότερο είναι να κάνουν…επανάσταση!!! Δεν αντέχουν ούτε την πίεση, ούτε την καταπίεση. Αν τους καταπιέσεις είναι σαν να τους κόβεις τα φτερά. Κατανοούν την ανάγκη σου για το δικό σου χρόνο και χώρο και όσο τους επιτρέπεις να έχουν και τον αντίστοιχο δικό τους, ετοιμάσου να ζήσεις μια μοναδική σχέση, αν όχι τότε ετοιμάσου να τελειώσεις μια σχέση που θα μπορούσε να είναι ξεχωριστή.

 
3.       Για τους παραπάνω λόγους δεσμεύονται δύσκολα, αλλά άπαξ και δεσμευθούν μην ανησυχείς είναι πολύ πιστοί.
4.       Επίσης για τους παραπάνω λόγους αποτελούν ανθρώπους ιδανικούς για γονείς. Αφήνουν τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα και να αναπτύξουν τον δικό τους χαρακτήρα. (Σε αντίθεση με τους σούπερ – καταπιεστικούς αποπνικτικούς Καρκίνους.)
5.       Εντάξει και μια μεγάλη αλήθεια τώρα. Δεν θα μπορούσα να μην το πω, αλλά από την άλλη δεν θεωρώ ότι είναι και μειονέκτημα, με εξαίρεση ίσως την περίπτωση που μένεις μαζί τους. Είναι επαναστάτες και μάλιστα επαναστάτες χωρίς αιτία! Τους αρέσει να διεκδικούν αυτά που δεν τους επιτρέπονται και κάποιες φορές απλώς γουστάρουν να επαναστατούν χωρίς λόγο, απλώς επειδή κάτι αποτελεί κατεστημένο. Αν έχεις παιδί που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, υποθέτω κατάλαβες ότι απαιτεί ειδικό χειρισμό.
6.       Αν πλακωθούν μαζί σου ή αν απλώς τους τη σπάσεις, δεν πρόκειται να κάτσουν και να το συζητήσουν μαζί σου. Το πιθανότερο είναι να μη σου μιλάνε για αρκετό καιρό, γιατί αν δεν το έχεις αντιληφθεί και από τα παραπάνω…
7.       Η ανεξαρτησία είναι η πηγή της δύναμης και της ουσία τους! Δεν έχουν ανάγκη κανέναν, ξέρουν ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα και να στηρίζονται στον εαυτό τους.
8.       Παρόλα αυτά, αρκετά αγχώδεις, αν και το κρύβουν καλά. Το ίδιο ισχύει και με τη σχέση τους με τη ζήλεια προς το έτερον ήμισυ. Αν τους κάνει να ζηλέψουν και να τρέχουν από πίσω σου, λυπάμαι έχασες! Δεν πρόσεξες το 7? Είναι ανεξάρτητοι φίλε μου και δεν πρόκειται να επιβεβαιωθούν μέσα από εσένα ή κανέναν άλλον.
9.       Εναλλακτικοί, αν και τους αρέσουν τα λούσα (έλα, παραδέξου το!!), δεν μπορούν τους δήθεν ανθρώπους και τις υπερφίαλες καταστάσεις. Προτιμούν να κάνουν παρέα με ένα χίπυ, παρά με έναν νεόπλουτο.
10.   Ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, με δυσδιάκριτα όρια με την ειρωνεία κάποιες φορές.
11.   Μπροστά από την εποχή τους σε όλα, στον τρόπο που ντύνονται, που εκφράζονται, που διασκεδάζουν. Αυτό τους κάνει, αν και αρκετά κοινωνικοί, να δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν με  όσους είναι στόκοι. Τρελαίνονται για gadgets, τους αρέσει η φωτογραφία πάρα πολύ.
12.   Φαντασία που μετουσιώνεται σε δημιουργικότητα, ενίοτε σε συνδυασμό με το επαναστατικό πνεύμα και το γεγονός ότι βρίσκονται μπροστά από την εποχή τους μπορεί να παρεξηγηθεί ως τρέλα.
13.   Δεν τους ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος.
14.   Βάζουν πάνω από όλα το σύνολο, είτε αυτό είναι παρέα, είτε σχέση, είτε το κοινωνικό καλό.
15.   Βαριέται εύκολα. Χρειάζεται εναλλαγή και εγκεφαλική διέγερση για να τον κρατήσεις κοντά σου, όπως άλλωστε και όλα τα ζώδια του αέρα.
Σκορπιέ σε βλέπω που κουνάς το κεφάλι σου επικριτικά και οφείλω να σου πω ότι μόνο εσύ δεν τους πας, γιατί πολύ απλά δεν τους καταλαβαίνεις…και να σου πω και ένα μυστικό? Αν και φημίζεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις, συχνά η αυτοκαταπίεσή σου, δεν σε αφήνει να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, σε αντίθεση με τον Υδροχόο, που χωρίς αναστολές είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί μπλεγμένος σε kinky καταστάσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου