Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Το ζώδιο του Σκορπιού ως απόγονος του ανθρώπου των σπηλαίων

Από καιρό με είχε απασχολήσει το θέμα του ζωδίου του Σκορπιού. Δεν μπορούσα να καταλάβω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ γιατί τους βρίζουν και τους κατηγορούν όλοι. Αν τους ακούσεις μάλιστα τους ίδιους, από τις πρώτες τους κουβέντες είναι πως είναι τρομερά παρεξηγημένοι, ενώ αποδέχονται μετά χαρά και τιμής από την άλλη πλευρά, τα σχόλια και τις σπόντες όλων για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις…. Δεν είχα καταλάβει ότι για να το λένε όλοι θα πρέπει να έχουν κάποιο δίκιο…και στη συγκεκριμένη περίπτωση απόλυτο δίκιο…
  1. Πώς θα καταλάβεις έναν Σκορπιό?  Βασικά ο πιο εύκολος τρόπος είναι να τον ρωτήσεις τι ζώδιο είναι
  2. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού? Βασικότερο χαρακτηριστικό είναι η αυτοκαταπίεσή του και η καταπίεση των άλλων με διάφορες μεθόδους. Θέλει να ελέγχει τα πάντα και να γίνεται το δικό του και εννοείται δεν κάνει πίσω σε τίποτα. Στην περίπτωση που όλοι του λένε ότι αυτό που έχει στο μυαλό του δεν είναι το σωστό, αυτός ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. Σπάει τα νεύρα όλων και γουστάρει να το κάνει αυτό.
  3. . Ικανότητα διαίσθησης: Μούφα..τρελή μούφα όμως!!! Υποτίθεται ότι διαβάζει ανάμεσα στις γραμμές και ότι εκπληκτικός κριτής χαρακτήρων…σκατούλες!!! Είναι καχύποπτος και επιφυλακτικός με όλους, επειδή, κρίνοντας από τον εαυτό του, νομίζει ότι όλοι θα του την κάνουν. Για αυτό και ακριβώς τον λόγο οι σχέσεις που διατηρεί είναι καθαρά επιφανειακές, επειδή υποψιάζεται πως όλοι θα του τη φέρουν, όπως πολύ άνετα θα έκανε και αυτός στη θέση τους.
  4. .  Κακία? Όσο εκεί που δεν πάει. Ζει και τρέφεται από το να θυμάται τις φορές που πληγώθηκε και να σκέφτεται πως θα εκδικηθεί τους άλλους. Κατάλαβέ το επιτέλους!!!! Από τη στιγμή που είσαι έτοιμος να τους πουλήσεις όλους, μην ελπίζεις ότι θα σε υπολογίζει ΠΟΤΕ κανείς. Αλήθεια έβαλες κάτω ποτέ να σκεφτείς πόσους πραγματικούς φίλους έχεις??? (αν έχεις….) Φυσικά και δεν ισχύει ότι δεν θα πειράξεις τους άλλους, αν δεν σε πειράξουν πρώτοι. Το αγαπημένο σου σπορ είναι λες κακίες και υπογείως να σκάβεις τον λάκκο των άλλων. Ξεκαβάλα λίγο όμως, ε??
  5. Σεξουαλικές Επιδόσεις??? Εδώ θα πάω πάσο…και θα παραδεχθώ ότι όντως οι φήμες μπορεί και να αληθεύουν. Είσαι πολύ καλός/η, αλλά αλίμονο με τον κακομοίρη/α που θα μπλέξει μαζί σου….. όταν παθιαστείς χάνεις τον έλεγχο. Εν τω μεταξύ επειδή δεν είσαι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο προσπαθείς με σπασμωδικές κινήσεις να ελέγξεις την κατάσταση…. Η κατάληξη? Να πρωταγωνιστείς σε στιγμές τύπου «Ολέθριας Σχέσης» φωνάζοντας κάτω από το σπίτι του άλλου/ης , εξακολουθώντας να τρέχεις από πίσω από τους άλλους. Ισχυρότατες περιπτώσεις να σου συμβεί αυτό….αν γνωρίσεις Κριό ή Αιγόκερω. Θα σου βγάλουν την πίστη! Ας σου κάνει όμως κι εσένα κάτι.
  6.  Αυτοκαταστοφικές τάσεις: Έλα, μην ακούω τέτοια…αφού ξέρεις κι εσύ κι εγώ ότι περισσότερο γουστάρεις να παιδεύεις τους άλλους και ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησής σου είναι ισχυρότατο.  

Τέλος, αν είσαι Σκορπιός και διαβάζεις αυτό το κείμενο, κατέβασε το σηκωμένο φρύδι, μάζεψε το μαγκωμένο στόμα, σταμάτα να τρίζεις τα δόντια και σε παρακαλώ κάνε μια χάρη σε όλους μας….πιες το δηλητήριό σου να ησυχάσουμε!!! Κι όμως ναι, ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος χωρίς εσένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου