Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ζώδια: Καρκίνος…ή αλλιώς το δράμα της κλάψας

Είναι γεγονός ότι αν παρατηρήσετε τους φίλους σας δεν θα βρείτε πολλούς καρκίνους ανάμεσά τους. Δεν είναι τυχαίο, δεν θα βρείτε πολλούς γιατί πολύ απλά δεν αντέχονται εύκολα…Και όσοι από εσάς έχετε ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ και μέσα από τα βάθη της καρδίας μου σας εύχομαι καλό κουράγιο.
Καρκίνος λοιπόν, ποια είναι άραγε τα βασικά χαρακτηριστικά του;
1.       Γκρινιάζει και μυξοκλαίγεται συνέχεια … μα συνέχεια όμως!!! Και όταν δεν γκρινιάζει και δεν μυξοκλαίγεται παραπονιέται, συνήθως γιατί….
2.       Είναι ανασφαλής, νομίζει ότι κανείς δεν τον νοιάζεται και δεν τον αγαπάει.
3.       Κολλάει με το παρελθόν. Εξαιρετικά δύσκολα θα τον πείσεις να πετάξει παλιά πράγματα, ακόμα κι αν πρόκειται για την αχρηστότερη παλιατζούρα.

4.       Γενικά κολλημένος με όλα. …κολλημένος με τα παλιά αντικείμενα, κολλημένος με τα ήθη και τις παραδόσεις, κολλημένος με την οικογένειά του, κολλημένος με τις προηγούμενες σχέσεις κολλημένος με την ευρεία του όρου έννοια.
5.       Εκβιάζει συναισθηματικά τους άλλους για να πετύχει αυτό που θέλει, παραπονούμενος συνεχώς ότι δεν τον αγαπάνε.
6.       Γουστάρει να του λένε συνεχώς ότι τον αγαπάνε.
7.       Κυκλοθυμικός μέχρι αηδίας, τη μια χαίρεται, την άλλη βαλαντώνει (χωρίς λόγο) στο δάκρυ…μα έλεος πια!
Όλα τα παραπάνω ισχύουν κυρίως για τις γυναίκες καρκίνους. Αν είσαι άντρας και είσαι καρκίνος τότε δεν έχω τίποτα άλλο παρά να ευχηθώ υπομονή στο έτερον σου ήμισυ. Όλο κλαίγεσαι και συγκρίνεις τους πάντες με την αξεπέραστη και ασύγκριτη μανούλα σου. Α! Και αρκετά κουτσομπόλης για άντρας.
Με ποιους ταιριάζεις; Δεν θα ασχοληθώ καν με την περίπτωσή σου… Νομίζεις ότι είναι τυχαία η ονομασία του ζωδίου σου???Δεν νομίζω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου