Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Λέων….ο Βασιλιάς  του ζωδιακού!!!

Όπως υποσχέθηκα…λίγα ή και περισσότερα για τον Λέοντα. Εντάξει, είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου και δεν είναι τυχαίο που ο κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος!!! Αυτό το άτιμο το Λιοντάρι λαμποκοπάει όπου κι αν βρεθεί ή έστω έτσι θέλει να πιστεύει. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά τα βασικά βασιλικά τους χαρακτηριστικά: 1. Είναι υπερήφανοι (ή και ψωροπερήφανοι ανάλογα με την κατάσταση….). Φυσικό δεν είναι για τους βασιλιάδες; Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ο οποιοσδήποτε θα αντιληφθεί ότι κάτι τους στεναχώρησε. 

Στέκονται πάντα στο ύψος των περιστάσεων (για να μην πω στο ύψος τους και το παρεξηγήσουν κάποιοι) και αν και είναι πολύ πιθανό να σπαράζουν μέσα τους προς τα έξω θα φορέσουν το πιο λαμπρό τους χαμόγελο. 2. Είναι επιδειξιομανείς, αλλά με την καλή του όρου έννοια. Ζουν για να επιδεικνύουν τον υπέροχο εαυτό τους, τα υπέροχα ρούχα τους, το υπέροχο σπίτι τους, το υπέροχο αμάξι τους, το υπέροχο έτερόν τους ήμισυ. Ίσως και μεγαλομανείς με την κακή του όρου έννοια κάποιες φορές…. 3. Στην προσπάθειά τους για την ανωτέρω υπεροχή δεν τους ενδιαφέρει τις περισσότερες φορές το κόστος. 

Γενικά είναι large τύποι και με τον εαυτό τους και με τους άλλους, σε σημείο που κάποιοι θα έλεγαν ότι στα χέρια τους έχουν τρύπες. 4. Προσέχουν πάρα πολύ την εξωτερική τους εμφάνιση. Οι άντρες τις περισσότερες φορές κατατάσσονται με άνεση στην κατηγορία του metrosexual που θα δώσει άνετα κάποια κατοστάρικα ευρώ για ένα ζευγάρι παπούτσια, έστω κι αν τελικά είναι το μοναδικό ζευγάρι παπούτσια που έχουν στην κατοχή τους. Όλα για το εφέ…. 5. Αν είστε το έτερό τους ήμισυ ξέρετ ήδη πολύ καλά ότι για να τους κρατήσετε θα πρέπει να εντυπωσιάζονται όλος ο υπόλοιπος περίγυρός τους από εσάς, είτε από την ομορφιά σας, είτε από το κοινωνικό σας status. Α!Και μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε κάπου απεριποίητοι και να τους συνοδεύετε…φάγατε Χ με τη μία! 6. Τους αρέσει πολύ να έχουν τον κύκλο τους ο οποίος τους εκθειάζει και τους λατρεύει σε καθημερινή βάση, χωρίς να είναι απαραίτητο όλοι αυτοί να αποτελούν στενούς φίλους. 7. Και ξέρετε κάτι; Συνήθως τον έχουν και τον ένα, αλλά και περισσότερους κύκλους. Και ποιος θα μπορούσε να τους αντισταθεί στην παρέα; Είναι ευδιάθετοι, χαμογελαστοί, αισιόδοξοι, με καλή αίσθηση του χιούμορ και γενναιόδωροι. Thumbs up for them!!!! 8. Δυστυχώς είναι και ελαφρώς ή και βαρέως κάποιες φορές αφελείς, για να μην πω ότι είναι γεννημένοι θύματα. Εκεί που υπολογίζουν τα πάντα και θεωρούν ότι τους έχουν όλους και όλα υπό έλεγχο, τους ξεφεύγει μία βασική παράμετρος….ψοφάνε τόσο πολύ για τον έπαινο και την επιβεβαίωση των άλλων που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι κάποιες φορές από πίσω τους κρύβονται συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Αλλά ξέρετε κάτι Λιονταράκια; Είστε τόσο αξιαγάπητοι που ακόμη κι αν πέσετε θύματα κάποιες φορές, η αγάπη των γύρω σας είναι αρκετή για να σας κάνει ευτυχισμένους. Ιδανικό επάγγελμα: βασιλιάς, καλλιτέχνης. Tips για όσες θέλουν να ρίξουν Λιονταράκια: τους αρέσουν τα κόκκινα, οι ψηλοτάκουνες γόβες και θεωρούνται the best kissers σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους!!!Ελπίζω να ανταποκριθείτε κατάλληλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου