Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τρελοι, ημίτρελοι ή απλώς Δίδυμοι; Μύθοι και αλήθειες για το πιο αντιφατικό ζώδιο!

Ένα ζώδιο….ένας μύθος. Σας βλέπω όλους (εκτός φυσικά από αυτούς που ανήκουν στο Ζώδιο των Διδύμων) που κάνετε τη γνωστή γκριμάτσα των Διδύμων. Παρεξηγημένοι ή όχι η αλήθεια είναι ότι οι Δίδυμοι δεν είναι ούτε για χόρταση, ούτε ταιριάζουν με όλους.
1.       Τους αρέσει να ενημερώνονται σε διαρκή βάση. Άλλοι το ονομάζουν απλά περιέργεια. Θέλουν να ξέρουν τα πάντα για όλους. Πεθαίνουν για κουτσομπολιό.
2.       Και όταν δεν ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει, τι κάνουν; Μα τι άλλο από την αγαπημένη ασχολία τους…πλάθουν ιστορίες επιστημονικής φαντασίας και σεναρίου από το κεφάλι τους για το τι γίνεται.

3.       Τίγκα στα ψυχαναγκαστικά.
4.       Τους αρέσουν οι τέχνες και τα γράμματα. Δεν θα έλεγα ότι είναι βαθιά φιλοσοφημένα άτομα, απλώς τους αρέσει να το παίζουν “intellectuel”. Συχνά το καταφέρνουν έντεχνα να κρύβουν πόσο επιφανειακοί είναι.
5.       Τους αρέσει να εντυπωσιάζουν με το «επίπεδό» τους. Τους αρέσει να προκαλούν συζητήσεις για να επιδεικνύουν τις γνώσεις τους στο θέατρο, στην τέχνη και τη μουσική. Αρκετοί άντρες πιστεύουν ότι έτσι θα χτυπήσουν και κανένα κοριτσάκι. Α! Έχουν εμμονή με τη γραμματική και πολύ συχνά ξεκινούν την αιώνια αντιπαράθεση για τις λέξεις πριν από τις οποίες διατηρείται το «ν»…. Losers!!!
6.       Τους αρέσει να μιλάνε (σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις φάσεις), κάποιες φορές απλά για να μιλάνε. Έχουν άποψη για όλα, ακόμη κι αν είναι άσχετοι με το θέμα. Εξυπνάκηδες για κάποιους.
7.       Αναποφάσιστοι από την άποψη ότι αλλάζουν γνώμη συνέχεια. Και να ήταν μόνο αυτό….υποστηρίζουν την εκάστοτε γνώμη τους πεπεισμένοι ότι είναι και η σωστή, μέχρι φυσικά και να την αλλάξουν.
8.       Θα μπορούσαν άνετα να εξασκήσουν το επάγγελμα του ανακριτή. Βομβαρδίζουν τους πάντες και τα πάντα με ερωτήσεις με στόχο (βλ.1) να μάθουν τι γίνεται με κάθε λεπτομέρεια κι επειδή είναι εξοικειωμένοι με το ψέμα, πληροφοριακά, με δυσκολία τους ξεφεύγεις.
9.       Έχουν πολλές παρέες.
10.   Μπερδεύουν τη φιλία με τον έρωτα. Συχνά κολλάνε με τελειωμένα «κουλτουρέ» άτομα, ανάξια λόγου για τους υπόλοιπους φυσιολογικούς ανθρώπους.
11.   Είναι αιώνια παιδιά ή αλλιώς παλιμπαιδίζουν. Γενικά έχουν πολύ νεανικό στυλ το οποίο και διατηρούν μέχρι βαθιά γεράματα. Η ηλικία είναι θέμα ταμπού, μην τον ρωτήσετε πόσο χρονών είναι. Αν του πείτε δε ότι γέρασε φάγατε Χ με τη μία.
12.   Έξυπνο χιούμορ ενίοτε, κρύο άλλες φορές..τουρ τουρ!!!
13.   Πρωταθλητές του φλερτ. Δύσκολα δεσμεύονται.
14.   Σε μόνιμη κόντρα με τους εσωστρεφείς και κρυψίνους Σκορπιούς (γιατί άραγε?).
Απλά ή τους αντέχεις ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου