Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μάθε τι ζώδιο είναι και δες πως θα τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβου!

1.       Κριός: Αν είναι ο στόχος άντρας Κριός δεν πρόκειται να μιλάς και πολύ. Το πιθανότερο είναι να στην πέσει με την μία. Αν στόχος είναι η γυναίκα Κριός και πάλι δεν πρόκειται να μιλάς πολύ. Μία συζήτηση περί σεξουαλικών εμπειριών θα κινούσε το ενδιαφέρον πάντως. Γενικά δεν αφήνουν στους άλλους και πολλές πρωτοβουλίες. Πρόσεχε σε κάθε περίπτωση να μην τους εκνευρίσεις. Εκνευρίζονται πολύ εύκολα.

 
2.       Ταύρος:  Βγάλτον για γλυκό ή ακόμα καλύτερο μαγείρεψέ του ο ίδιος/η ίδια.
3.       Δίδυμος: Ξεκίνα μία πολύ intellectuel συζήτηση για κινηματογράφο, θέατρο, μουσεία,  βιβλία και γενικά εναλλακτικές ομάδες τέχνης που έχεις παρακολουθήσει ή συμμετάσχει. Ελπίζω να θυμήθηκες και να μελέτησες πριν από ποιες λέξεις μπαίνει «ν». Είναι πάντα πλεονέκτημα σε μια συζήτηση με έναν/μία Δίδυμο.
4.       Καρκίνος: Μίλησέ του και ξεδίπλωσε το βάθος/το πλάτος και το ύψος  των συναισθημάτων σου και για το πόσο εκτιμάς το θεσμό της οικογένειας και άστον/άστην να σου αναλύσει τα της μανούλας του.
5.       Λέων: Φρόντισε να είσαι η ωραιότερη/ωραιότερος όπου κι αν πάτε. Αν όλοι σε προσέχουν δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε προσέξει κι αυτός.
6.       Παρθένος: Θα πάτε σε ένα μέρος τσεκαρισμένο για την υγιεινή του. Αδιαπραγμάτευτο αυτό. Μπορείς να αρχίσεις να μιλάς για τον υγιεινό τρόπο ζωής σου, τις αθλητικές σου δραστηριότητες και τη δουλειά σου. Όλα αυτά θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
7.       Ζυγός: Αν είναι άντρας ξεκίνησε μια κουβέντα για αυτοκίνητα. Αν είναι γυναίκα μην ξεχνάς να την κολακεύεις διαρκώς για την εμφάνισή της. Σε κάθε περίπτωση βγείτε για φαγητό.
8.       Σκορπιός: Μην λες και πολλά. Όσο δεν μιλάς και αφήνεις ένα πέπλο μυστηρίου γύρου σου τόσο εξάπτεις τη φαντασία και την περιέργειά του. Εννοείται πέτα σεξουαλικά υπονοούμενα!!!
9.       Τοξότης: Μίλα του για τα ταξίδια που έχεις κάνει σε όλο τον κόσμο . Μήπως να σχεδιάσετε ένα μαζί; Αν δεν είναι της περιπέτειας και των ταξιδιών, πήγαινέ τον για χορό και ποτό. Θα ενδώσει σίγουρα.
10.   Αιγόκερως: Τόνισε το κοινωνικό και εργασιακό σου status και σε καμία περίπτωση μην τον/την αφήσεις να πληρώσει. (Μιλάμε για τέρατα τσιγκουνίασης!!!!)
11.   Υδροχόος: Δείξε ότι είσαι άνετος/άνετη γενικά και δεν σου αρέσει να πνίγεις και να καταπιέζεις τους άλλους. Ξεκαθάρισε ότι σε όλες τις σχέσεις της ζωής σου θες το χώρο και τον χρόνο σου. Μετά μπορείς να μιλήσεις για φωτογραφία ή οτιδήποτε έχει σχέση με νέες τεχνολογίες.
12.   Ιχθύς: Εξέφρασε τις πνευματικές και θεολογικές σου ανησυχίες και μετά μίλα ακατάπαυστα για μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου