Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αιγόκερως – ο φιλόδοξος τσιφούτης…

Ξεκινώ να γράψω για τους Αιγόκερους έχοντας μία συγκεχυμένη οπτική για αυτούς. Ξέρω πολλούς είναι η αλήθεια και το μόνο κοινό χαρακτηριστικό που μπορώ να διακρίνω με άνεση σε όλους είναι
1.       Η φιλοδοξία. Είναι τόσο αποφασισμένοι να πετύχουν που τελικά τα καταφέρνουν. Πραγματικά τους παραδέχομαι. Είναι εργατικοί και κάνουν τα πάντα για να πετύχουν. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι περισσότεροι αυτοδημιούργητοι κροίσοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό, βλ. Ωνάσης.
 
2.       Είναι τρελά τσιγκούνηδες. Πώς αλλιώς θα βγάλουν χρήματα άλλωστε και θα πετύχουν; Μάλλον δεν τα λέω και πολύ σωστά. Είναι τρελά τσιγκούνηδες με τους άλλους και αφόρητα γενναιόδωροι με τον εαυτό τους, σε σημείο να αγοράζουν άχρηστα πράγματα για τον εαυτό τους ξοδεύοντας πολλά λεφτά, ενώ είναι παράλληλα ικανοί να στερούν από τους υπόλοιπους (ακόμη και από την οικογένειά τους) τα απαραίτητα.
3.       Σκληροί και δύσκολα αλλάζουν άποψη. Λαμβάνοντας υπόψη και τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι αποτελούν τον «ιδανικό» εργοδότη.
4.       Συνήθως έχουν ένα έντονα άσχημο χαρακτηριστικό πάνω τους, π.χ. στραβή μύτη, αλοίθωροι κλπ. Γενικά δεν τους λες και «κουκλάκια ζωγραφιστά».
5.       Αντιμετωπίζουν τα περισσότερα πράγματα ως στόχους προς επίτευξη.
6.       Δεν είναι καθόλου συναισθηματικοί και διόλου ευαίσθητοι. Αγαπούν ό,τι τους εξασφαλίζει την επιτυχία.
7.       Ρεαλιστές με την πιο σκληρή έννοια του όρου. Δεν χαρακτηρίζονται από την αίσθηση του χιούμορ τους και είναι αρκετά μονόχνωτοι….
Παρόλα αυτά μόνο και μόνο επειδή είστε το μοναδικό ζώδιο που μπορεί να βάλει έναν Σκορπιό στη θέση του, ίσως και να τον κάνει να υποφέρει κάποιες φορές, σας συμπαθώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου